Love Island All Stars ще разгорещят тези студени януарски нощи,

...
Love Island All Stars ще разгорещят тези студени януарски нощи,
Коментари Харесай

Присъединете се към нашата БЕЗПЛАТНА общност на WhatsApp Love Island All Stars за всички най-интересни новини от вилата!

Love Island All Stars ще разгорещят тези студени януарски нощи, до момента в който някогашни островитяни се завръщат на нашите екрани за втори късмет в намиране на обич - и в този момент можете да получите най-новите лудории във вили с нашата общностна група в WhatsApp.

Спин-оф шоуто ще приветства още веднъж познати лица от последните 10 сезона, в това число „ I'm loyal babe “ Джорджия Стийл, Крис Тейлър на Барби и „ разхвърляния “ Мич Тейлър. Очаква се напрежението да кипи, защото Либърти Пуул и Джейк Корниш ще се съберат още веднъж в дълго чакани подиуми.

Тоби Аромоларан от седмия сезон и някогашната му обич Каз Камуи ще се изправят лице в лице, съвсем три години откакто двойката се раздели. Мая Джама ще бъде водеща на шоуто за запознанства, което стартира на 15 януари от 21:00 ч. по ITV1, ITV2, ITVX и STV.

The Mirror има своя лична общественост в WhatsApp, където ще получите всички най-пикантни злословия за вили и желаеме да се присъедините! Ще ви изпратим най-новите изключителни актуализации от вилата, ек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР