Love Island: All Stars прави своя нетърпеливо очакван дебют на

...
Love Island: All Stars прави своя нетърпеливо очакван дебют на
Коментари Харесай

ITV2 Love Island All Stars в експлозивен вход на вила, докато бившите се сблъскват лице в лице - но остават зашеметени от огромен обрат

Love Island: All Stars прави своя нетърпеливо предстоящ дебют на екрана довечера с фрапантен поврат, който ще изненада островитяните.

Първата част от специфичната спомагателна поредност ще види All Stars да влизат във вилата на Love Island, подготвени за втория си престой в шоуто на ITV, като завръщащата се водеща Мая Джама също ще направи блестящо влизане.

Премиерата довечера ще види първите звездни двойки, образувани с помощта на обществено гласоподаване, само че фокусът ще бъде върху някои някогашни двойки, с помощта на някои някогашни, които се събират неудобно в границите на секунди след идването във вилата.

Хана, която беше първата жителка на острова, която влезе във вила по време на първия сериал на Love Island, и Либърти са първите, които влязоха в неотдавна обновената вила в Южна Африка в подиуми, които ще бъдат излъчени по ITV2 довечера.

Чувствайки се като вкъщи си, Либърти и Хана подвигат чаша и подвигат наздравица, Либърти споделя: „ Наздраве да бъдеш първата блондин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР