Love Island All Stars Крис Тейлър и Арабела Чи драматично

...
Love Island All Stars Крис Тейлър и Арабела Чи драматично
Коментари Харесай

ITV Love Island All Stars Крис Тейлър и Арабела Чи в пламтящ спор за нова бомба

Love Island All Stars Крис Тейлър и Арабела Чи трагично се разделиха след пламенен скандал, който ще бъде показан в епизода довечера по ITV2.

Крис, който закупи популярност в пета серия от шоуто, наподобява се обърна с глава от идването на бомбата Софи Пайпър по време на частта в сряда. След среща на вечеря с някогашния медицински асистент, 33-годишният Крис споделя на Арабела, че е „ влюбен “ в нея – и това не му минава добре.

Крис, който имаше дребна роля във кино лентата за Барби дружно с Марго Роби предходната година, изяснява: „ Аз и Софи сме се срещали преди и ще бъда почтен, бях влюбен в нея от известно време. Тя завърши срещата, като сподели, че желае да продължи да си приказва с мен и аз споделям същото възприятие. "

След това Арабела търси съвет от Джош Ричи, като му споделя, че е била засегната от епизода. „ Това не е най-приятното чувство… в действителност ли трябваше да ми го каже? “ - пита го тя. В по-късните подиуми, в това време, Крис се вижда да минава около 32-годишната Арабела...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР