Ловът на малко момиченце, което е изчезнало в Южна Африка,

...
Ловът на малко момиченце, което е изчезнало в Южна Африка,
Коментари Харесай

Момиче, 6, изчезнало в продължение на три седмици в Южна Африка, привлича вниманието на цялата страна, тъй като флотът помага в издирването

Ловът на малко момиченце, което е изчезнало в Южна Африка, продължава да ескалира, защото флотът се причисли към издирването в понеделник 6-годишният Джослин Смит, който изчезна преди три седмици.

Джослин изчезна на 19 февруари от региона на залива Салдана на западния бряг на Южна Африка, който е на към 75 благи северно от Кейптаун. Полицаи, пожарникари и специфични кучешки екипи претърсват пясъчните дюни и шубраците покрай мястото, където Джослин е живял в малко населено място от бараки и къщи.

Бяха употребявани дронове, с цел да оказват помощ за огледа на огромни площи, а в този момент Юг Африканският флот от база в залива Салдана също оказва помощ. Много хора от локалната общественост също оказват помощ в търсенето. Някои от тях споделиха, че през уикенда са намерили нож и облекла на момиче, изцапани с кръв, които са дали на полицията.

Полицията сподели, че е изпратила доказателства, открити по време на обиска, в лаборатория, с цел да бъдат ревизираха, само че не споделиха какво тъкмо са разкрили. Министърът на полицият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР