Лошото време все още не е свършило, така че се

...
Лошото време все още не е свършило, така че се
Коментари Харесай

Една проста грешка в радиатора може да ви струва £100 - и да ви държи студено

Лошото време към момента не е свършило, тъй че се уверете, че не губите пари, до момента в който се пробвате да останете топли.

Ofgem неотдавна разгласи, че таванът на цените на силата ще падне с 12,3% от този април, осигурявайки ненапълно подправено възприятие на облекчение за лишените от пари британци. Тези числа ще се ползват единствено от април-юни, тъй че няма да видите обилни спестявания, в случай че горната граница на цените не продължи да пада или остане същата.

Предвижда се също да се увеличи непрекъснатата такса за газ и електричество - надлежно от 53,35p дневно до 60,10p и 9,60p дневно до 31,43p дневно. Това значи, че мнозина ще се борят да устоят на сметките си за сила. Струва си да ревизирате радиаторите си през тези студени интервали, защото постоянно срещана неточност може да ви коства цяло положение и да попречи на къщата ви да се затопли.

Много модерни оператори работят благодарение на термостатичен вентил (TRV), който дава на семействата повече надзор върху това къде се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР