Лошото време създаде проблеми по пътищата в странататази нощ. Временно е

...
Лошото време създаде проблеми по пътищата в странататази нощ.
Временно е
Коментари Харесай

Лошото време създаде проблеми по пътищата в страната


Лошото време сътвори проблеми по пътищата в странататази нощ.

Временно е ограниченo придвижването по път ІІІ-866 Смолян - Девин в сектора сред с. Широка лъка и с. Стойките. Пътят е подкопан от придошлата река и е рисков за прекосяване.

Обходен маршрут: Смолян - Асеновград - Кричим - Девин и назад.

Движението се контролира от пътна полиция.

Това оповестиха от АПИ.

Временно е лимитирано придвижването по път ІІІ-104 Невестино - Бобошево заради интензивно свлачище след разклона за с. Вуково в посока Невестино.

Обходен маршрут: през Автомагистрала " Струма ".

Движението по път ІІІ-865 Мадан - Ардино при разклона за Букова поляна се реализира в двете посоки в една лента заради паднала скална маса. Движението се контролира от пътна полиция.

Временно придвижването по път IIІ-1903 Г. Ковачев - Елешница в региона на Елешница се реализира в двете посоки в една лента заради срутване на земна маса. Движението се контролира от сигналисти.

Временно е лимитирано придвижването по път II-19 Банско - Гоце Делчев в региона на с. Буково заради срутване на скална маса. Шофьорите изчакват на място.

Временно е лимитирано придвижването по път І-1 /Е-79/ Благоевград - Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата в региона на Кресненското дефиле в двете направления, заради срутване на земна маса и наводнения. Шофьорите изчакват на място.
 Критична обстановката в община Неделино след проливни дъждове
Критична обстановката в община Неделино след проливни дъждове

Особено сериозно е ситуацията с увеличаващото се равнище на река Неделинска

Ограничено е придвижването по път ІІІ-867 Златоград - Бенковски. Пътното платно е залято от придошлата вода от коритото на р. Върбица в гр.Златоград. Обходен маршрут: Златоград - Неделино - Долен - Бенковски.

Временно придвижването по път II-62 Кюстендил - Дупница от км 15 до км 37 се реализира с нараснало внимание заради мощни превалявания и наводнени пътни сектори.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР