Лошото време причини смъртта на осем души в Испания и

...
Лошото време причини смъртта на осем души в Испания и
Коментари Харесай

Нова мощна буря взе жертви във Франция, Испания и Португалия

Лошото време аргументи гибелта на осем души в Испания и Португалия от четвъртък. Един човек е в неопределеност във Франция.

Бурята Елза продължава да предизвиква вреди в Западна Европа, следвана от близко от друга набираща мощ стихия, наречена Фабиен. С нови три смъртни случая в Испания общият брой на жертвите към този момент е осем - шест в тази страна и две в Португалия.
Жълт код за мощен вятър в 15 области у нас Възможно е поривите на югозападния вятър да доближават скорост от към 25 метра в секунда
32-годишна южнокорейка умря от раните, които получила, откакто била ударена от парчета от постройка в центъра на испанската столица Мадрид при мощен вятър.

Снимка: EPA

60-годишен холандец се удавил през вчерашния ден, до момента в който карал сърф край югоизточната испанска провинция Уелва.

Мъж умрял, когато колата му била отнесена от придошла река в южната провинция Гранада.
Силни стихии връхлетяха Испания и Португалия, има жертви Повредени са здания, има скъсани електропроводи, а някои пътища са затворени
Във Франция, мъж паднал от яхта в Средиземно море край югоизточното крайбрежие на страната и от този момент е в неопределеност. Спътникът му бил избавен.

Всички летища на Корсика ще останат затворени поради предстоящите бурни ветрове. Морският превоз също ще бъде съществено нарушен.
https://btvnovinite.bg/svetut/silni-buri-vrahletjaha-ispanija-i-portugalija-ima-zhertvi.html

Елза едвам отмина и регионът бе връхлетян от нова стихия, наречена Фабиен.
В северозападната испанска самостоятелна област Галисия бяха регистрирани пориви напразно от 140 километра в час. Около 8000 семейства там са без ток.

Снимка: EPA

В Галисия и в прилежащата испанска самостоятелна област Астурия е разгласен червен код - най-високата степен на заплаха.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР