Лошото вече се е случило - градската реформаторска десница не

...
Лошото вече се е случило - градската реформаторска десница не
Коментари Харесай

Петър Москов: Държахме се като в детската градина

" Лошото към този момент се е случило - градската реформаторска десница не е показана в Народното събрание ". Това сподели Петър Москов в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Той разяснява още, че разцеплението на партиите и говоренето едни против други е оставило Реформаторите отвън Народното събрание, а Българска социалистическа партия - в съпротива. Според Москов не може да се затварят очите, когато се приказва за обединяване, общи позиции и общо тези. Той подсети, че Реформаторският блок няма да взе участие в усилието през заобиколни пътища Българска социалистическа партия да се трансформира във вероятен сътрудник.
Петър Москов, представител на Реформаторския блок: Искам да чуя всеки един от критиците и моралните стожери на нацията какво той е правил, тъй като ми омръзна от хора, които се държат обществено като дръжте ме, че веднага, в случай че ми падне да ръководя, да видите какви прелестни неща ще направя. Те паднали, нали, предишните две години ни падна. Само че ние се държахме като детска градина, не като тим и търсихме опрощение за какво не може да създадем нещо, а не се стремяхме да го създадем непременно в полза на хората, които са ни избрали.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР