Лошото управление на МВР е причината за недобре свършената работа.

...
Лошото управление на МВР е причината за недобре свършената работа.
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Грешката на ГДБОП е вследствие на лошото управление на МВР

Лошото ръководство на Министерство на вътрешните работи е повода за недобре свършената работа. Това сподели за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ някогашният заместник-министър на Министерство на вътрешните работи проф. Николай Радулов. По думите му за премиера Борисов няма значение кой ще бъде началник на Министерство на вътрешните работи. Според Радулов колкото е по-невеж министърът на вътрешните работи, толкоз по-зле ще си правят работата и толкоз по-малко елементарните жители ще съчувстват на служителите на реда и назад. Той назова гафа с „ грешката в навигацията на ГДБОП “ въпрос на некадърно ръководство и неприятно свършена работа.

„ Забележете, че тази работа е толкоз некомпетентна, че си патят освен жителите, а и самите служители на реда. Характерен е казусът с Лясковец – непроучена конюнктура, непроверено въоръжение на индивида, което докара до жертви от страна на служителите на реда. Това са човешки жертви. По знамение другите двама се отърваха с пострадвания, а не починаха. Очевидно хората, които работят през днешния ден в Министерство на вътрешните работи или не познават теорията, или не познават метода, по който се организират този вид акции, или не желаят да се преценяват с тях “, разяснява той.

Проф. Николай Радулов сподели още, че в целия цивилизован свят оставки се подават по цялата верига. Според него основният секретар на Министерство на вътрешните работи и шефът на ГДБОБ би трябвало да подадат оставка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР