Лошото момче на тениса Ник Кирьос се изказа ласкаво за

...
Лошото момче на тениса Ник Кирьос се изказа ласкаво за
Коментари Харесай

Ник Кирьос с ласкави думи за Григор Димитров

Лошото момче на тениса Ник Кирьос се изрече ласкаво за Григор Димитров преди утрешния им конфликт в полуфиналите на шампионата в Бризбън. Двамата са последните оживели сложени, а българинът пази прелестни мемоари от последната си среща с австралиеца. Тя бе на финала на " Мастърс " -а в Синсинати предишния август, когато Григор се оказа прекомерно мощен за Кирьос и завоюва първата огромна купа в кариерата си. Димитров има и още една победа над австралиеца на равнище АТР – през 2015-а в Индиан Уелс.

„ Очевидно е, че Григор е един от най-големите гении в света сега. Хубаво е, че ставаме очевидци на неговото завръщане. Той имаше сложна година (2016), след което направи удивителен сезон и приключи доста мощно ", сподели Кирьос.

GALERÍA | Grigor Dimitrov y Nick Kyrgios se disputarán una plaza en la final #BrisbaneTennis pic.twitter.com/ZiaGJh13vJ
— EFE Deportes (@EFEdeportes) 5 януари 2018 година
„ Мисля, че в Синсинати той просто бе физически по-свеж от двамата и игра в действителност добре в този мач “, добави Кирьос.

Григор Димитров, който през днешния ден се пребори в три сета против Кайл Едмънд (Вбр), загуби финала в Бризбън през 2013 година против Анди Мри, само че по-късно взе реванш, побеждавайки Кей Нишикори в миналогодишната борба за купата.
Всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 се излъчват онлайн в България от Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Гледай мачовете на Григор Димитров от ATP 1000, 500 и 250 онлайн по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР