Лошото качество на сервизните услуги се е превърнало в нещо,

...
Лошото качество на сервизните услуги се е превърнало в нещо,
Коментари Харесай

Предприемачи: Хората са с консуматорската нагласа, готови са да пропилеят пари за нещо ново

Лошото качество на сервизните услуги се е трансформирало в нещо, което считаме за обикновено и което не впечатлява никого. Хората към този момент са с консуматорската настройка, че когато нещо се счупи, са подготвени да пропилеят пари, с цел да купят нещо ново, тъй като е по-лесно и по-малко травматично от това да поправят наличното им. Това сподели предприемачът Кристиян Григоров, който е един от основателите на българската започваща компания Twisted Technology, която получи финансиране от Vitosha Venture Partners за новаторски услуги за компютърна техника, в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “.  

Компанията предлага платформа, където всеки може да откри и да се свърже с най-подходящия за него механик. Клиентът има опция да резервира час за посещаване на адрес, както и да наблюдава процеса на ремонта. Мобилно приложение пък осведоми потребителите за качеството на сервизите, както и за лоялността на самите клиенти.  

Григоров уточни като проблем неналичието на хардуерни специалности в университетите и фокусът върху основаването единствено на софтуерни експерти. " Единственият метод за хардуерни експерти е самообучението. Това попречва намирането на качествени фрагменти в бранша, а за самите техници е мъчно да си намерят работа, защото няма с какво да потвърдят своята подготвеност, с изключение на на практика, в случай че им се даде опцията да го създадат “, означи той.  

Това е била и мотивацията на екипа на Twisted Technology. " Успяхме да намерим, заради нашите познания и опит, пазар и опция, проблем, който да решим. Успяхме да измислим лична технология, която да ни разграничи от останалите “, описа предприемачът.  

Компанията има и обществена устременост с фокус върху кръводаряването.  

Друг от основателите на компанията – Теодор Налбантов, описа за концепцията за основаване на обществена платформа, посредством която хората, които имат нужда от кръв, могат да се свързват с кръводарители. " Единствената цел е тези хора да се свържат между тях, с цел да могат да си спомагат – по критерии на кръвна група и по райони, с цел да могат хората да стигнат до кръводарителен център и да дарят на съответно име, човек, който е в потребност “, изясни Налбантов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР