Лошото ченге на ГЕРБ Делян Добрев изчезна от тв ефира

...
Лошото ченге на ГЕРБ Делян Добрев изчезна от тв ефира
Коментари Харесай

ГЕРБ скри шилото Делян Добрев, вече не хока ПП от телевизора

" Лошото ченге " на ГЕРБ Делян Добрев изчезна от тв ефира след съставянето на новия кабинет. Почти месец, някогашният енергиен министър не се вясва по малките екрани, които обикаляше " от заран до вечер " преди сформирането на новата власт. 

Едно от последните участия на непокорния народен представител бе при Мария Цънцарова на 21 май. След това Добрев безусловно изчезна, откакто феновете бяха привикнали да го виждат по 2 пъти дневно в другите малките екрани да нападна водачите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев. Делян не се появява и в последните издания на " Панорама ", в случай, че там бе съвсем обичаен посетител в предходните месеци.  

Освен че нонстоп вадеше неуместни истини за " Промяната " и намерено ги атакуваше в разнообразни тв студия, заканата, че ще си отреже едната си ръка, в случай че поддържа кабинет на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, някогашният енергиен министър бе единственият, дал своя вот " срещу " новото държавно управление, което разбуни обществените мрежи. Хората се питаха по какъв начин Борисов ще изтърпи свободното държание на депутата си, който дефакто влизаше напълно намерено в прорез с неговите позиции.  

Сега мнозина политици се чудят дали Добрев самичък е решил да не се демонстрира на екран, тъй като не може да си държи устата затворена и няма по какъв начин да извърти позициите си, или е осъден от партията, че си е дал прекалено много независимост и бойкотира решенията на ГЕРБ.  

Любопитно е, че Делян беше наименуван воин от шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, която също громеше с огън и жупел хората от " Промяната " и даже им измисли прозвището " дилетанти ".

След като Добрев се яви разколник на вота за нов кабинет, Атанасова написа пост във фейсбук, в който се възхити по какъв начин някогашният енергиен министър е имал смелостта да отстои позициите си и се е трансформирал в воин.  

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР