Лошо момче, секссимвол, неподражаема рокзвезда - Мик Джагър е в

...
Лошо момче, секссимвол, неподражаема рокзвезда - Мик Джагър е в
Коментари Харесай

Има ли сексуална връзка между Мик Джагър и Кийт Ричардс от Rolling Stones?

Лошо момче, секссимвол, неподражаема рокзвезда - Мик Джагър е в центъра на вниманието на обществото десетилетия със своите провокации, ексцесии и завоевания. Въпреки че към момента е в отлична форма, през 2019 година Мик Джагър въпреки всичко претърпя сърдечна интервенция. Но драконовският му режим с йога, билкови сокове, плодове и витамини, е запазил стройната му фигура, а сексът поддържа бодрия му дух.

Добре знаем, че Мик Джагър, а и останалите членове на Rolling Stones са известни не само с лудориите си на сцената, само че и отвън нея, като взимането на опиати и разюздания полов живот. И въпреки да си мислим, че нищо не може да ни изненада, една много любопитна информация се появи за него още през 2022 година, като около новия албум на бандата Hackney Diamonds, който излезе през октомври 2023 година, пак се превърна в тематика за диалог в обществените мрежи. 

В последната си книга The Stone Age: Sixty Years of the Rolling Stones фамозният създател на разнообразни биографии Лесли-Ан Джоунс написа за съмненията си, че Мик Джагър е имал непрекъснати полови връзки не с един, а с двама сътрудници от групата, а точно Кийт Ричардс и Мик Тейлър, напомня Daily Mail.

Джоунс твърди, че другите съпруги и приятелки на рокаджиите са знаели за аферите сред мъжете, защото персонално някогашната другарка на Ричардс Анита Паленберг, която умря през 2017 година, споделя на Джоунс: " Откакто ги срещнах за първи път, видях, че Мик е влюбен в Кийт. " Бившата брачна половинка на Тейлър Роуз също е намерила тогавашния си брачен партньор в леглото с Джагър по време на вечеря.

Както означават доста от почитателите на рок легендата, не са изключително сюрпризирани думите на Лесли-Ан Джоунс да се окажат самата истина, тъй като двамата музиканти от бандата са единствено някои от дългия лист със завоеванията на Джагър, за който се счита, че включва и други забележителни мъже звезди и музиканти като Дейвид Бауи да вземем за пример.

Все отново, даже да са преминали между разнообразни връзки на другари, сътрудници и любовници, както написа Джоунс, Ричардс остава най-смислената и най-дълготрайна връзка на Джагър от всички.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР