Лошо е състоянието на дъщеря ми - като започнем от

...
Лошо е състоянието на дъщеря ми - като започнем от
Коментари Харесай

"Всичко беше в кръв": Бащата на нападнатото от Георги момиче говори пред bTV

„ Лошо е положението на щерка ми - като стартираме от физическите контузии до психическата, която е още по-гояма. Нещата, които помня са страшни заразказване. Картинката е ужасяваща. Обадиха ми се от Първо районно ръководство да се прибера на адреса тъй като има случай. Прибрах се и на входа ме чакаха служителите на реда, с цел да създадат оглед “.

Това описа пред bTV Красимир - бащата на нападнатото от Георги Николаев момиче, на което бяха направени над 400 шева.

Д-р Теодор Стаматов отговори на позвъняването ни по телефона

„ Не чаках да заваря това, само че беше реалност - пред входа всичко беше в кръв. Толкова тежки пострадвания, обикновено е. Кръвта беше по целия сутерен и етаж. В първия миг не знаех какво е станало, разбрах от проверяващите “, споделя бащата.

Той показва, че не познава Георги и че от нападението до през днешния ден към този момент е минало месец. След това, което е направил младежът не е търсил момичето.

„ Тя е в цялостен потрес, не желае да беседва с никого с изключение на с някои от околните си “, показва бащата.

Според него дейностите на Георги са предизвикани от ревнивост, а щерка му нищо не е споделяла за връзките им.

Според тях казусът е жесток и би трябвало да бъде глобен по най-строгия вероятен метод

„ Това е момиче на 18 години, каквото и да го посъветват родителите - надали ще послуша тях. Това не е 8-годишно дете, което да е на пързалката и да му кажеш „ слез “, разяснява Красимир.

„ Това се е случило вечерта. Георги най-вероятно е знаел, че тя е сама. Благодаря от името на цялото си семейство и от името на щерка си за тази вълна, за това цунами, което е в нейна поддръжка. За да се възвърне тя, колкото може по-бързо. Тя знае за тази поддръжка и благодари на всички. На цялото общество “, споделя бащата на момичето.

От протокл на правосъдно съвещание излиза наяве, че прокурор е изискал обвиненият да бъде освободен

„ Работата е комплицирана. Очакват ни работа с психолози. Това ще е по-бавно от физическото възобновяване. Трябва да се създадат някаки промени. Трябва да има такива промени за сходен вид зародиши, които усещат безотговорност.  Това общество би трябвало да спре да ражда изроди, би трябвало да се промени ", споделя Красимир.

Той счита, че момичето и Георги са се срещнали в дискотека.

„ Доколкото знам обвиненият е бил защита. Тя е контактна персона, следващата година ѝ следва бал... Не знам какъв брой ще ѝ е до бал, само че това следва в нейния живот ", споделя още бащата.

Според него определянето на случая като " лека телесна щета " е цялостен парадокс.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР