Лошите новини за Левски идват една след една. Тимът влезе

...
Лошите новини за Левски идват една след една. Тимът влезе
Коментари Харесай

Удар по Левски! Илиян Стефанов аут до края на годината?

Лошите вести за Левски идват една след една. Тимът влезе в черна серия от четири следващи мача без победа - 1 загуба и 3 равенства, а за идващия дуел против Черно море ще бъде без четири съществени играчи, осведоми " Тема Спорт ".

В лазарета към Билал Бари и Ивелин Попов се причисли и Илиян Стефанов, а навън за борбата с варненци ще е и отбранителният халф Андриан Краев, който следва да бъде осъден от Дисциплинарната комисия към БФС. Срещата на " Тича " е отсрочена от 4-ия кръг. Тя ще се играе в сряда, 2 ноември, от 17:15 часа.

Стефанов бе контузен в семейството на ФК ЦСКА 1948 Сф (0:0) на " Герена ". Той получи контузия в глезена още преди да измине четвърт час след извънредно жестоко влизане на централния бранител на гостите Елитон. Така за върха на нападението на Левски се отваря сериозна дупка поради отсъствието и на Бари и Ивелин Попов.

Сега единственият избор за там пред Станимир Стоилов е младокът Марин Петков. Именно той е и най-резултатният състезател на отбора от началото на акцията в Първа лига с 4 точни изстрела. Стефанов и преди имаше контузия на същото място.

За това и терзанията на лекарския щаб са, че той може да отсъства дълго от терените. За през днешния ден са планувани нови обстойни прегледи на играча, които ще покажат какъв брой време ще бъде отвън игра. На " Герена " се надяват той да бъде подготвен преди края на есенния дял.

Андриан Краев пък ще бъде осъден с отнемане от спортни права за 1 дуел, откакто в събота получи петия си жълт картон в шампионата. Логичен избор за негов заместител наподобява нигериецът Шеху.
 Бразилците на
Бразилците на " Герена " чупят каръка в черква

Цунами и Роналдо даже пуснаха фотоси от събитието
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР