Лошите новини около снимките на филма Rust за съжаление не

...
Лошите новини около снимките на филма Rust за съжаление не
Коментари Харесай

Прокълната снимачна площадка? Отровен паяк ухапа осветител на Rust, грози го ампутация

Лошите вести към фотосите на кино лентата " Rust " за жалост не стопират. Осветител, зает от продукцията, може да загуби ръката си, откакто е бил ухапан от токсичен паяк, до момента в който прибира техниката от терен. Това се случва седмици, откакто Алек Болдуин инцидентно простреля операторката на кино лентата Халина Хътчинс, предава life.dir.bg.

Джейсън Милър, оператор по осветлението, бил ухапан от кафяв паяк аскет, който е токсичен и публикуван в Северна Америка. В рамките на дни, оповестява " Sky News ", Милър почнал да изпитва тежки признаци, в това число некроза на ръката и сепсис.

Създадена е страница за набиране на средства за заплащане на разноските по лекуването му. Той е бил приет в болница и е претърпял няколко интервенции, само че лекарите не знаят дали ще могат да спасят ръката му от ампутация. " Ако успеем да я спасим, Джейсън го чака доста дълъг път на възобновяване. Ако загуби ръката си, това ще промени живота му, ще бъде опустошително за Джейсън и фамилията му ", споделят медиците. Той няма да може и да упражнява специалността си.

Говорител на продуцентите на " Rust ", в това число Алек Болдуин, сподели пред Sky News в изказване: " Ние не разясняваме обособени членове на екипа и персоналните им въпроси ".

Снимките на уестърна бяха спрени на 21 октомври, когато Болудин простреля 42-годишната Хътчинс с револвер " Colt ", до момента в който репетирали сцена. Самият Болдуин сподели, че е малко евентуално нискобюджетният филм в миналото да бъде приключен.

Пистолетът му бил даден от оръжейничката Хана Гутиерес-Рийд и тестван от помощник-режисьор Дейвид Холс, който споделил на Болдуин, че е " леден револвер ", което значи, че стреля с халосни.

Адвокатът на Гутиерес-Рийд, Джейсън Боулс, сподели пред " Today Show ", че " тя е с разрушено сърце и просто е унищожена от случилото се ".

Гутиерес-Рийд трябвало да получи към $8,000 за работата си във кино лентата, спрямо $650,000, които продуцентите определели като хонорари за себе си, Болдуин трябвало да завоюва 150 000 $ като основен артист, продуцентската му компания El Dorado - хонорар от 100 000 $, до момента в който за Хътчинс била планувана сумата от 48 945 $.

Независимият филм имал непретенциозен общ бюджет от едвам 7 279 305 $, писаха от " Hollywood Reporter ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР