Лошите момчета“ Уил Смит и Мартин Лоурънс се събират отново

...
Лошите момчета“ Уил Смит и Мартин Лоурънс се събират отново
Коментари Харесай

Bad boys, Bad boys: Уил Смит и Мартин Лоурънс снимат Лоши момчета 4

„ Лошите момчета “ Уил Смит и Мартин Лоурънс се събират още веднъж след близо три години. Двамата оповестиха, че идното продължение е на път, като пуснаха в обществените мрежи видео за събиране с надпис: " Време е! "

В клипа Смит споделя, че има огромно известие, до момента в който пътува към дома на Лоурънс. След като 57-годишният комедиант отваря вратата, той пита Уил: " Време ли е? ", на което Уил дава отговор: " Официално е, да! Официално е - " Лоши момчета 4 “ идва, бейби ".

Към края на клипа Мартин и Уил шеговито осъзнават, че не е трябвало да назовават последния филм " Лоши момчета вечно ", като се има поради, че това е едвам третият филм. След като Уил подвига четири пръста, той споделя: " Все отново не трябваше да го назоваваме по този начин “. След това Мартин се включва: " Е, направихме четири... само че към момента е „ Лоши момчета вечно “! "

Според „ Variety “ „ Sony Pictures “ са удостоверили, че неозаглавеното продължение е в начална фаза на предпродукция, като Адил Ел Арби и Билал Фала се завръщат като режисьори по сюжет на Крис Бремнър.

Създателите на кино лентата също по този начин режисираха " Лоши момчета вечно " през 2020 година, който събра още веднъж Смит и Луорънс като детективите от Маями Дейд Майк Лоури и Маркъс Бърнет, 25 години след излизането на първия филм " Лоши момчета ".
 

Все още неозаглавеното продължение се продуцира от Джери Брукхаймър, Дъг Белград и Чад Оман, а Лоурънс, Джеймс Ласитър, Майк Стенсън, Бари Уолдман и Джон Моун са изпълнителни продуценти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР