Лоши новини за Стефан Илчев. След като преди няколко месеца

...
Лоши новини за Стефан Илчев. След като преди няколко месеца
Коментари Харесай

След липосукцията: Стефан Илчев пак напълня и подпухна като поничка

Лоши вести за Стефан Илчев. След като преди няколко месеца той съумя да отслабне с цената на обезверени ограничения, свиреп апетит и мъчителни пластични интервенции, в този момент още веднъж е напълнял и отекъл. Певецът стартира да се връща към старите си заоблени форми, които от сърце ненавижда.
Изглежда, йо-йо резултатът е блъснал със страшна мощ най-хубавия подражател на Лили Иванова измежду родните известни персони. Стефан Илчев очевидно мъчно съблюдава диети и спортни режими, защото единствено няколко месеца откакто шашна цяла България с фрапантна положителна смяна във външността си, той още веднъж е на път да счупи кантара. Това проличава в последните му записи, които е пуснал в обществените мрежи. Става въпрос за клипчета, които артистът е направил, с цел да популяризира своя изява в Зала 1 на НДК. Той кани хората да си купят билети, с цел да го слушат.

Прави усещане, че лицето му е много подпухнало и е като поничка. Л ичи, че артистът е качил най-малко десетина, а евентуално даже 15 кг. В началото на годината той беше съумял да смъкна към 20 кила с цената на липосукция, свиреп апетит, спорт, а се приказва, че май си е слагал и инсулинови инжекции. Явно е спрял с тези практики, при което непотребното тегло е почнало да се завръща със страшна мощ.

Още когато съумя да отслабне, Илчев изясни на почитателите си в обществените мрежи, че тези неща не стават с магическа пръчица, както на всички им се желае. Нужни му били старания, постоянни тренировки и желязна воля, с цел да влезе във форма, сподели тогава музикантът, който преди време завоюва седмия сезон на шоуто на Нова тв „ Като две капки вода ”. 41-годишният бургазлия от години има проблеми с килограмите. Явно спортът не е негова пристрастеност и се занимава с него принудително. Затова пък обича да си хапва и това проличава. С напредването на възрастта килограмите при него стават все по-голям проблем. Затова беше същинска сензация, когато при започване на годината се появи пред почитателите си слаб и строен като фиданка. Жалко, че не съумя да резервира този резултат по-дълго време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР