Лошата страна на политиката е, че те прави лицемерен. Губиш

...
Лошата страна на политиката е, че те прави лицемерен. Губиш
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Промених си държанието в пленарната зала

Лошата страна на политиката е, че те прави двуличен. Губиш искреността си. Трябва да стискаш зъби. Понякога в името на това да защитиш дадена позиция или политика, можеш да нападнеш личносно индивида, а в действителност да не мислиш по този начин.

Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева в изявление пред Мариян Станков-Мон Дьо по Нова тв.

Според нея славата не я е опиянила, само че я е карала от време на време да бъде различен човек.

„ Промених си държанието в пленарната зала. В живота съм си същата хала. Вече мина една година и аз осъзнах, че съм ръководител на Народното събрание. Животът ми се завъртя не на 360, а на 720 градуса. Чета доста. Трябва да си доста квалифициран. Когато отидеш някъде може да направиш дипломатически гаф. Ти представляваш не Цвета Караянчева, а страната България”, добави тя. Тя добави, че в случай че някой в живота й я разочарова завършва взаимоотношенията си с този човек.

Караянчева показа и кои са били сложните й моменти като инженер. „ Като видят жена инженер хората си споделят: „ Тази по какъв начин си е взела дипломата?”. За няколко месеца обаче завоювах доверието на сътрудниците. След време станах шеф във фабриката. Имали сме и тежки интервали. Трябваше да подвигна фабриката на крайници. Тези служащи обаче не си потеглиха. Те останаха. 3 месеца не бяха взимали заплати. Така успяхме да оправим ситуацията. Това е един неповторим интервал в моя живот”, описа Караянчева.

Тя споделя, че сърцето й е останало в завода. За нея най-трудният интервал е бил през 2008 година „ Трябваше да освободя 20 индивида, които бяха с 30-годишен стаж във фабриката. Много ми беше тежко. Чувствах се като предател”, показа още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР