Лошата страна на политиката е, че може да те направи

...
Лошата страна на политиката е, че може да те направи
Коментари Харесай

Караянчева: Много съм емоционална, колегите от първия ред в НС ми правят знаци да замълча

Лошата страна на политиката е, че може да те направи двуличен. Аз съм един инженер за малко в политиката. 

Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева по Нова тв. Тя се дефинира като момичето от Кърджали и призна, че й се желае хората да споделят за нея " Нашата Цвета ".  

През първите 6 месеца в Народното събрание ми беше чудовищно мъчно, тъй като съм доста прочувствена. Но стисках зъби, описа още Караянчева. Когато си ръководител на Парламента - би трябвало да си владееш страстите, сътрудниците от ГЕРБ от първия ред в пленарна зала доста постоянно ми даваха знаци " Изчакай, замълчи ", призна тя. И добави, че в този момент чете повече от студент пред изпит, тъй като би трябвало да е готова, като съставлява България. 

Промених си държанието в пленарната зала. В живота съм си същата хала. Вече мина една година и аз осъзнах, че съм ръководител на Народното събрание. Животът ми се завъртя не на 360, а на 720 градуса, добави тя. 

Липсва ми времето от фабриката, в която започнах като конструктор. Винаги е трябвало да се потвърждавам, само че за три години станах основен конструктор, след това ме поканиха за шеф. Не знам дали съм добър политик, само че бях добър конструктор, счита Караянчева. 

Тя си спомни, че най-трудна й е била 2008 година, когато трябвало до освободи 20 души от завода с 30-годишен стаж. Много ми беше тежко. Чувствах се като изменник, показа още Караянчева. 

„ С мъжът ми се влюбихме от пръв взор. Ние постоянно вървим за ръка. Изчаках го от казармата. След като излезе, се оженихме и след това се появи Калина ”, описа Караянчева. Тя призна, че съжалява за пропуснатото време с щерка си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР