Лошата новина е, че лятото свърши. Добрата новина е, че

...
Лошата новина е, че лятото свърши. Добрата новина е, че
Коментари Харесай

7 места по света, които да посетите тази есен

Лошата вест е, че лятото свърши. Добрата вест е, че красивият есенен листопад е в разгара си. Червените, оранжеви и жълти тонове са фантазия на всички импресионисти, само че знаете ли, че има цяла туристическа промишленост, отдадена на най-цветните и красиви места през есента? Ако търсите идеалната есенна почивка или пък съвършения кадър за Instagram, ето къде би трябвало да отидете наложително.
Киото, Япония
Има доста аргументи да посетите Япония и листопадът е единствено една от тях. Обикновено можете да уловите вдъхновяващите багри от края на октомври доникъде на декември. Киото има безчет доста девствени паркове и храмове, а храната също е страхотна, което прави града още по-желана дестинация.

Североизточните региони на Съединени американски щати
Разбира се, това е огромна повърхност, само че има прекалено много типичен места, от които да избирате. От Сентрал парк в Ню Йорк до центъра на Бостън, ще бъдете в действителност впечатлени от това, което природата сътворява всяка есен там. За тези, които желаят да видят всичко, провинциите на Мейн, Върмонт или щата Ню Йорк са идеални.

Тоскана, Италия
Ако съумеете да се откъснете от емблематичните за региона храна и вино, ще видите живописни полета, предлагащи всички красиви земни оттенъци, съчетани със загадъчна мъгла. През есенните месеци Тоскана предлага и други занимания, с изключение на спокойни разходки и фотоси за обществените мрежи. От края на септември до края на ноември ще имате късмет да станете очевидци на обичайното мачкане на грозде.

ОСТАНАЛИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВИЖТЕ В EXPERT.BG!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР