„Лоша компания“ – това е името на първата книга на

...
„Лоша компания“ – това е името на първата книга на
Коментари Харесай

Най-гневният пловдивчанин – AngryAngel, с дебютен роман

„ Лоша компания “ – това е името на първата книга на пловдивския блогър Ангел Кочев (AngryAngel), който през последните няколко години стана извънредно известен в обществените медии с острия си език, крайни отзиви и прекомерно ексцентрично възприятие за комизъм. „ Лоша компания “ е детективски разказ, в който действието се развива напълно в Пловдив, със запаметяващ се основен воин. Той е безсрамен, податлив към саморазрушение частен детектив, който разплита ужасяващи закононарушения в родния си град, до момента в който се бори със личните си демони и бива съблазнен от съдбовни дами.



Произведението предизвика с динамично изложение, недопечен натурализъм, съвременен език и необработен еротизъм, като слага създателя и Пловдив измежду плеядата градове, известни със забележителните си облици на частни детективи.



Ангел Кочев е дълготраен учител по британски в елитната ЕГ „ Пловдив “, също по този начин е сертифициран изпитващ от името на университета Кеймбридж. Завършил е ПУ „ Паисий Хилендарски “.



„ Лоша компания “ е на пазара с помощта на издателство „ РИВА “, а показване и среща с създателя ще се състоят на 28.09.2021 от 19.00 часа в клуб „ Петното на Роршарх “, където читателите ще могат да си закупят книгата и да получат подпис и остроумен коментар от най-гневния човек в Пловдив – AngryAngel!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР