Лоша година изпраща щерката на Данчо Караджов – Лора. Кариерата

...
Лоша година изпраща щерката на Данчо Караджов – Лора. Кариерата
Коментари Харесай

Големи Драми В Семейство Караджови

Лоша година изпраща щерката на Данчо Караджов – Лора. Кариерата й след раждането на щерка й Алиса е в цялостен застой, а за похлупак и в персоналния й живот е цялостен безпорядък. Певицата се е разделила с бащата на невръстното хлапе Валентин Славов още преди няколко месеца, само че се опитвала да резервира края на връзката им в загадка.

Двамата живееха на фамилни начала в продължение на 3 години, само че варненецът по този начин и не предложи брак на чепатата Лора. Певицата и 4 години по-младият Валентин се срещнали около общата им пристрастеност – рисковите спортове. И двамата карали ски и сноуборд. Връзката им обаче буксувала от много време и най-после те решили да сложат завършек на мъката.

Инициатор за раздялата им бил фронменът на група „ Сигнал ”. 65-годишният рокаджия бил безапелационен, че вместо да вършат ежедневни панаири, е най-добре Валентин да си обира крушите от вкъщи на щерка му, написа „Уикенд“. Разправиите, съгласно музиканта, нямало да се отразят добре на 3-годишното хлапе и всеки трябвало да поеме по своя път.

Алиса останала да живее с майка си, а за грижите по нея помагали Данчо и жена му Марияна. Валентин пък можел да се вижда с детето постоянно, когато пожелае.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР