Лош ли е служебният кабинет на Главчев - резултатите ще

...
Лош ли е служебният кабинет на Главчев - резултатите ще
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Кабинетът Главчев е резултат от глупостта и наивността на ПП-ДБ

Лош ли е служебният кабинет на Главчев - резултатите ще покажат, само че е резултат от нелепостта и наивността на ПП-ДБ. Те трансформираха Конституцията по този начин, че през днешния ден да имаме ослепителен политически кабинет на ГЕРБ. Това съобщи в " Още от деня " по Българска национална телевизия Станислав Балабанов от " ИТН ".

Относно оставането на Калин Стоянов на поста той разяснява, че Стоянов, който е най-големият проблем за Кирил Петков, е министър по негово предложение.

" Видимо политическите ползи са намесени под някаква форма. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи беше по предложение на ген. Атанасов, прозира откъм гърба ярка политическа интервенция ", означи Балабанов.

Според него измененията в Конституцията са можели да бъдат признати и без поддръжката на Движение за права и свободи.

" С търсене на диалози с другите политически обединения. Според господин Денков откакто ГЕРБ и Движение за права и свободи в този момент са най-голямото зло, можеха да потърсят коментар и от останалите партии. Не ни потърсиха, има съответни оферти - да вземем за пример основният прокурор да се избира директно от народа, тъй като по този начин е най-прозрачно, а не основният прокурор да стои в сянката на политическите ползи откъм гърба. Това е въз основа на грешката на Христо Иванов и на желанието на ПП-ДБ да овладеят всичко в страната, по този метод те попаднаха в личния си капан ", добави Балабанов.

Той разяснява предлагането кой да оглави министерството на туризма по този начин: " Евтим Милошев е някогашен сътрудник от повече от 25 години, нищо не ни свързва с персоната на бъдещия длъжностен министър на туризма. "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР