Лосът е забелязан за първи път да пресича границата от

...
Лосът е забелязан за първи път да пресича границата от
Коментари Харесай

Лосът от Минесота се впуска в голямо приключение, печели сърцата на хиляди

Лосът е видян за първи път да пресича границата от северозападна Айова, доста надалеч на юг за типа, до Минесота през октомври, преди да си проправи път нагоре в щата на север.

Тод Фробърг, координатор на програмата за огромни игри в Министерството на естествените запаси на Минесота, сподели пред Minnesota Star Tribune, че към 3300 лоса в щата нормално остават на север, тъй че Рут да се окаже на смела експедиция до южната част на щата е необичайност.

Той сподели, че лосовете, които нормално се срещат в северните американски щати, които се озовават в южната територия, „ стърчат като възпалено палец “.

„ Бих споделил, че този е много неповторим “, сподели той пред магазина. „ Мисля, че евентуално е просто на открито в търсене на домашна територия или различен лос. “

Обикновено лосовете, които нарушават всекидневието си и напущат местообитанията си, може да са инфектирани с „ мозъчен червей “, паразит, който може да те са доста заболели, само че господин Фробърг сподели, че Rutt наподобява е в положително положение.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР