Лос Анджелис противопостави за първи път в словесен сблъсък Флойд

...
Лос Анджелис противопостави за първи път в словесен сблъсък Флойд
Коментари Харесай

Флойд Мейуедър и Конър МакГрегър в челен сблъсък

Лос Анджелис опълчи за първи път в вербален конфликт Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър. Боксьорът и ММА звездата ще излязат един против различен в края на август в боксов дуел с награден фонд цели 180 млн. $.

Видео:

-->
Американецът и ирландецът стартираха престрелките между тях преди конфликта, който се чака да проработи доходи на стойност над 500 млн. дорлара. Макгрегър не пропусна да предизвика съперника си ден откакто американски медии оповестиха, че Мейуедър от месеци изпитва компликации да си заплати просрочени данъчни отговорности.

" Той е в прогнил спортен екип. Дори не може да си разреши костюм към този момент. Прецакан е. Няма какво друго да кажа - дребните му крачета, дребна глава. Ще го нокаутирам, помнете ми думите "

Мейуедър, който се чака да проработи най-малко 100 млн. от мача, от своя страна не пропусна да показва самочувствие.

" Аз съм остарял човек. Не съм индивидът, който бях преди 20, преди 10, преди 5 години, даже и 2. Но имам задоволително да те удрям. А знам, че обичаш да се отказваш и да вдигаш бялото знаме. Така, по този начин спри тихичко! "

Медийният им тур ще премине още през Торонто, Ню Йорк и Лондон преди двамата да се качат на кръга на 26 август в Лас Вегас.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР