Лос Анджелис Лейкърс загуби шансове да продължи в плейофите на

...
Лос Анджелис Лейкърс загуби шансове да продължи в плейофите на
Коментари Харесай

Лейкърс загуби шансове за плейофите, Финикс с клубен рекорд

Лос Анджелис Лейкърс загуби шансове да продължи в плейофите на НБА, откакто отстъпи със 110:121 при гостуването си на Финикс. Една от най-скъпите селекции и несъмнено най-голямата марка в лигата, отпада още след края на постоянния сезон, макар че има да изиграе още три мача.

 

Поражението бе седмо следващо и общо 48-о през акцията за езерняците, които са 11-ти в класирането на Западната конференция. На другия полюс са слънцата, които записаха рекордна в клубната си история 63-та победа в границите на един сезон.

Девин Букър бе с максимален принос за триумфа, отбелязвайки 32 точки, а Диандре Ейтън способства с дабъл-дабъл от 22 точки и 13 битки.

ЛеБрон Джеймс пропусна втори следващ мач на Лейкърс поради навехнат гален. В негово неявяване Ръсел Уестбрук осъществя 28 точки и 5 битки, Антъни Дейвис добави 21 и 13 битки, а Остин Рийвс се регистрира с 18 точки и 6 битки.
След мача Кармело Антъни съобщи, че травмите на ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис не могат да бъдат опрощение за проваления сезон.

" Няма да се оправдаваме, просто не изпълнихме задачата си. Трябва съществено да помислим за какво се получи по този начин, може би не в този момент, само че в идващите няколко седмици. Сега аз в действителност нямам отговор ”, сподели Антъни, който след края на сезона ще се провърне в свободен сътрудник.

Лос Анджелис Лейкърс, който завоюва купата през 2020 година, пропуща плейофите за седми път през последните девет години и за повторно, откогато ЛеБрон Джеймс е в състава. Преди старта на тази акция Лейкърс бе №2 измежду любимците, като единствено един отбор бе пред тях - тъкмо Финикс.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР