Лос Анджелис Лейкърс спечели със срещу Портланд Трейлблейзърс в четвъртия

...
Лос Анджелис Лейкърс спечели със срещу Портланд Трейлблейзърс в четвъртия
Коментари Харесай

ЛеБрон и Лейкърс минаха през Портланд в Деня на Коби

Лос Анджелис Лейкърс завоюва със против Портланд Трейлблейзърс в четвъртия мач от серията сред двата отбора от първия кръг на плейофите в Западната конференция, с което тимът на ЛеБрон Джеймс поведе с 3:1 победи. Това се случи в “Деня на Коби” - 24/8, които са двата употребявани номера от Брайънт в 20-годишната му кариера в Националната баскетболна лига на Съединени американски щати и Канада (НБА).
' EFFICIENT night (30 PTS, 10 AST, 10-12 FGM) pushes the ahead 3-1 vs. POR!

Game 5 Wed. (8/26) at 9 PM ET on TNT
— NBA (@NBA) ЛеБрон Джеймс приключи с 30 точки и 10 асистенции за 28 минути, преди да седне за непрекъснато на пейката в края на третата четвъртина. В този миг Лейкърс водеха с 38 точки разлика и един от основните любимци в Западната конференция записа трета поредна победа против Блейзърс. Деймиън Лилард пък вкара единствено 11 точки за Блейзърс и напусна мача в третата четвъртина с травма в дясното коляно. Трябва да се означи, че ЛеБрон стана първият състезател на Лейкърс след Коби Брайънт с най-малко 30 точки и 10 асистенции в мач от плейофите. Покойният Брайънт реализира това на 25 май 2010.

LeBron James becomes the first player with 30+ points and 10+ assists in an NBA Playoffs game since Kobe Bryant (May 25, 2010).
— NBA.com/Stats (@nbastats) Втората огромна звезда на “Езерняците” - тежкото крило/център Антъни Дейвис, пък записа единствено 18 минути през днешния ден и напусна игрището в третата четвърт поради конвулсии в гърба. Дейвис приключи мача с 18 точки.

Калифорнийци направляваха мача през цялото време, като в един миг имаха задатък от 24:8, а Портланд в нито един миг в срещата нямаше преднина в резултата.

Мач №5 от серията е на 27 август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР