Лос Анджелис Лейкърс не си позволи да допусне второ поредно

...
Лос Анджелис Лейкърс не си позволи да допусне второ поредно
Коментари Харесай

Орландо не успя да изненада ЛеБрон и Лейкърс


Лос Анджелис Лейкърс не си разреши да допусне второ следващо проваляне в подготовката си за рестарта на сезона в НБА. “Езерняците” се оправиха по сложния метод с надъхания отбор на Орландо Меджик, побеждавайки ги с крайното 119:112 (35:19, 25:28, 29:40, 30:25). Този път старши треньорът на Лейкърс Франк Вогъл реши да усили минутите на титулярите си по отношение на първия мач, само че неприятната вест за него пристигна във втората четвърт, когато Антъни Дейвис бе ударен в окото и повече не се завърна на паркета.

Както в първата си инспекция, и през днешния ден Лейкърс заложиха на стартова петица от ЛеБрон, Колдуел-Поуп, Грийн, Дейвис и МакГий. “Езерняците” демонстрираха превъзходен баскетбол в първата четвърт на срещата и закономерно доближиха до двуцифрения точков актив при 23:13 след единствено 8 минути игра. Кайл Кузма се включи от пейката с 9 бързи точки, само че в същия миг звездата Антъни Дейвис получи удар в главата и напусна паркета, само че това не попречи на Джеймс и компания да усилят преднината си на 16 точки при 35:19 след един интервал игра.

Look Out pic.twitter.com/iQHpba3rqi
— Los Angeles Lakers (@Lakers) July 25, 2020 Отборът на Орландо значително не успяваше да се оправи със хубавичко отбрана на Лейкърс и лесните им точки бяха сведени до минимума.. Рожденикът Кузма продължи с положителното си показване и по средата на втората четвърт към този момент имаше 16 точки. “Езерняците” резервираха двуцифрения си задатък и след втората четвърт при 60:47.
Swish Dimes Dwight Dunks pic.twitter.com/5VOyCB2F1z
— Los Angeles Lakers (@Lakers) July 25, 2020 Преди началото на второто полувреме стана ясно, че Антъни Дейвис няма да се завърне на паркета. Отборът на Орландо се стегна след почивката и след тройка на Ди Джей Огъстин редуцира недостига си на 5 точки при 58:63. “Магьосниците” значително се възползваха от отсъствието на Дейвис и се приближиха на 3 точки от Лейкърс при 73:76, реализирайки 26 точки в първите 7 минути игра в третия интервал. Орландо справедливо доближи до това да изравни резултата при 87:87, само че панер на ЛеБрон Джеймс даде двуточков актив на Лейкърс - 87:89.
pic.twitter.com/XLQbQC1yXC
— NBA (@NBA) July 25, 2020 Джей Ар Смит и Дион Уейтърс стартираха в четвъртия интервал и поведоха “езерняците” към 7 точки преднина при 99:92. Разликата се резервира и в идващите няколко минути, а Орландо пропускаше благоприятни условия да понижи изоставането си. Все отново това се случи при 1:12 на таблото, когато Би Джей Джонсън от Орландо осъществя панер и фаул, с цел да направи резултата 109:112, само че интригата се изпари след тройка на Дион Уейтърс, а крайният резултат пристигна при 112:119
pic.twitter.com/Pi6W10Opa1
— Los Angeles Lakers (@Lakers) July 25, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР