Лос Анджелис Лейкърс навлезе в тежка серия от четири поредни

...
Лос Анджелис Лейкърс навлезе в тежка серия от четири поредни
Коментари Харесай

ЛеБрон след четвъртата поредна загуба: Трябва да се съвземем

Лос Анджелис Лейкърс навлезе в тежка серия от четири следващи загуби. В отсъствието на две от главните фигури - Антъни Дейвис и Денис Шрьодер, първенците на НБА от предишния сезон позволиха провали от Бруклин, Маями, Вашингтон и Юта. Снощи " езерняците " изгубиха с 25 точки от " джазмените " след 89:114. Лидерът на отбора ЛеБрон Джеймс разяснява отсъствието на Дейвис и Шрьодер, като съобщи, че тимът би трябвало да се съвземе от това.

LeBron James is 12-61 (19.6%) from 3 in his last 9 games
— NBA Central (@TheNBACentral)
" Очевидно е, че би трябвало да се съвземем от отсъствието на Ей Ди (Антъни Дейвис) и Денис (Шрьодер). Трябва да погледнем първо към себе си, с цел да почистим всички неточности, което ще помогне на тима. Спънахме се, само че това се случва по време на дългия сезон. Естествено, никой не желае да губи, само че точно неуспехите построяват характери и те провокират да се завърнеш по-силен отпреди. Учим се от загубите и продължаваме напред към идващия мач ", показа Джеймс.
Шрьодер ще се завърне в ротацията на старши треньора Франк Вогъл още в идващия мач. Той пропусна последните дуели на своя отбор поради изтърпяване на седемдневна карантина. Колкото до Дейвис, той лекува контузия в региона на ахилесовото сухожилие, тъй че неговото завръщане ще се случи след паузата за Мача на звездите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР