Лос Анджелис Лейкърс е само на победа от финалите в

...
Лос Анджелис Лейкърс е само на победа от финалите в
Коментари Харесай

ЛА Лейкърс поведе на Голдън Стейт с 3:1 победи

Лос Анджелис Лейкърс е единствено на победа от финалите в Западната конференция на НБА, откакто победи трагично Голдън Стейт Уориърс със 104:101 в Мач номер 4 от серията сред двата тима и по този начин поведе в нея с 3:1 победи.

В „ Crypto.com Arena “ в Ел Ей домакините взеха точка задатък след първата част, само че на полувремето изоставаха с 49:52 точки. В третата четвърт „ войните “ още веднъж бяха по-активни и задатъкът им преди последната част набъбна на 7 точки. В нея обаче, домакините се стегнаха и съумяха да извърнат резултата. В последните секунди хората на Стив Кър пробваха най-малко да изравнят и да вкарат мача в продължение, само че безрезултатно и по този начин са притиснати до стената в отбраната на купата си от предишния сезон.

С съществена заслуга за триумфа на „ езерняците “ бяха Антъни Дейвис и ЛеБрон Джеймс. „ Веждата “ прекара на паркета 43 минути, в които се регистрира с дабъл-дабъл (23 точки, 15 битки и 2 асистенции). ЛеБрон пък вкара 27 точки, към които добави 9 битки и 6 асистенции за същото игрово време.

Страхотен мач изигра звездата на „ войните “ Стеф Къри. Той приключи мача с трипъл-дабъл (31 точки, 10 битки и 14 асистенции), само че в последните секунди пропусна една пукотевица за 2 точки, а след позволи една топка да напусне очертанията на терена 1,5 секунди преди сирената за завършек на мача и не съумя да изведе отбора си до успеха.

Мач №5 от серията сред Лос Анджелис Лейкърс и Голдън Стейт Уориърс е рано сутринта в четвъртък (11 май), в залата на „ войните “ „ Chase Center “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР