Лос Анджелис Клипърс е на прав път да добави още

...
Лос Анджелис Клипърс е на прав път да добави още
Коментари Харесай

ЛА Клипърс приютява отхвърлен от Шарлът

Лос Анджелис Клипърс е на прав път да добави още едно ново попълнение в състава си. Това е свободният сътрудник Никола Батум, който възнамерява да укрепи състава на Тайрон Лу, откакто детайлите по освобождението му от Шарлът Хорнетс бъдат финализирани, оповестява Шамс Чарания от " The Athletic ".

Nicolas Batum plans to sign with the Los Angeles Clippers after he clears waivers, sources tell.
— Shams Charania (@ShamsCharania) Както е известно, " стършелите " се лишават от услугите на французина, с цел да разполагат с финанси за привличането на Гордън Хейуърд, който подписа за 4 години и $120 милиона с тима на Майкъл Джордан. Батум таман бе задействал опцията си за идващия сезон, посредством която трябваше да получи $27 милиона от Шарлът, само че в този момент клубът ще изплати дължимото му на три разходи - по $9 милиона на година.

OFFICIAL: We have waived forward Nicolas Batum.

:
— Charlotte Hornets (@hornets)
През предишния сезон 32-годишното крило записва приблизително по 3.6 точки, 4.5 битки и 3.0 асистенции в 22 мача от постоянния сезон. Това бе статистически най-слабата му година въобще. В кариерата си е изиграл 789 дуела в НБА със междинни индикатори от 11.6 точки, 5.2 битки и 3.8 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР