ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Уго Лорис направи седем спасявания и

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Уго Лорис направи седем спасявания и
Коментари Харесай

Уго Лорис прави 7 спасявания и печели дебюта си в MLS при победата на ФК Лос Анджелис с 2-1 над Сиатъл Саундърс

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Уго Лорис направи седем спасявания и завоюва дебюта си в Мейджър Лийг Сокър, извеждайки ФК Лос Анджелис до победа с 2-1 над Сиатъл Саундърс в събота.

Тимоти Тилман и Матеуш Богуш вкараха за ЛАФК, който стартира устрема си към трето следващо присъединяване във финала за Купата на МЛС, откакто завоюва купата след сезона на лигата през 2022 година и доближи край още веднъж предишния сезон. ЛАФК завоюва първия си сезон през всичките седем сезона от своето битие.

ЛАФК получи впечатляващ дебют от Лорис, който се реалокира в Щатите предишния декември след 11 1/2 сезона с Тотнъм, в това число десетилетие като титуляр на Спърс вратар. 37-годишният завоюва Световното състезание за Франция през 2018 година и е играл в рекордните за вратарите 20 мача на четири международни шампионата.

Педро Де Ла Вега означи в 72-ата минута на дебюта си в МЛС за Сиатъл от дузпа, отсъдена на Саундърс след необикновено дълъг обзор на видео, само че Сиатъл въпреки всичко загуби от противника, който завърши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР