ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Телевизионното предаване на наградите Еми по

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Телевизионното предаване на наградите Еми по
Коментари Харесай

Наградите Еми получават рекордно ниски рейтинги с аудитория от 4,3 милиона души

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Телевизионното предаване на премиите Еми по Fox доближи рекордно ниска публика от 4,3 милиона фенове, като дълготрайната наклонност на намаляващи рейтинги за шоуто продължава.

Компанията Nielsen съобщи във вторник, че шоуто в понеделник вечер, водено от Антъни Андерсън с „ Наследство “ и „ Мечката “, спечелило множеството от най-хубавите награди, е намаляло от предходното рекордно ниско равнище от 5,9 милиона за телевизионното предаване на NBC през 2022 година, последният път, когато събитието се организира.

Тази година премиите „ Еми “ бяха доста срещу тях. Те бяха отсрочени с четири месеца от нормалното си септемврийско място заради стачките на сценаристите и актьорите в Холивуд и трябваше да се състезават както с мач от плейофите на НФЛ, по този начин и с отразяването на събранията в Айова в президентската акция.

Аудиторията беше по-малко от половината от тази, която имаше телевизионното предаване на Златните глобуси по CBS осем дни по-рано. Това шоу, което уважава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР