ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Средната дългосрочна лихва по ипотечните кредити

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Средната дългосрочна лихва по ипотечните кредити
Коментари Харесай

Средната дългосрочна лихва по ипотечните кредити в САЩ се покачва умерено тази седмица, задържайки се малко под 7%

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Средната дълготрайна рента по ипотечните заеми в Съединени американски щати се увеличи умерено тази седмица, задържайки се под 7%, както и през огромна част от тази година.

Средният лихвен % по 30-годишна ипотека се е повишил до 6,82% от 6,79% предходната седмица, сподели купувачът на ипотека Фреди Мак в четвъртък. Преди година процентът беше приблизително 6,28%.

Когато ипотечните лихви се повишат, те могат да прибавят стотици долари месечни разноски за кредитополучателите, ограничавайки какъв брой могат да си разрешат на пазар, който към този момент е недосегаем за доста американци.

През последните седмици курсовете се повишават и намаляват, постоянно от седмица на седмица. Средният лихвен % за референтната 30-годишна ипотека в този момент е на най-ниското си равнище от няколко седмици.

След нанагорнище до 23-годишен връх от 7,79% през октомври, междинният лихвен % на 30- годишната ипотека остава под 7% от началото на декември, макар че също не е паднала под междинното равнище от 6,6% през януар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР