ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Шохей Отани счупи рекорда на Хидеки

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Шохей Отани счупи рекорда на Хидеки
Коментари Харесай

Ohtani счупи рекорда на Мацуи за хоумрън, Доджърс победи Метс с 10-0, за да сложи край на занасянето на LA, победната серия на NY

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Шохей Отани счупи върха на Хидеки Мацуи от Висшата лига за хоумърс от състезател, роден в Япония с голям удар от два ръна в третия ининг и Лос Анджелис Доджърс прекъснаха пропуща си от три мача с победа с 10-0 над Ню Йорк Метс в неделя.

Охтани смаза линия от 423 фута изгони Ейдриън Хаузър (0-2) надълбоко в трибуните на дясното поле за петия хазаин на двукратния най-хубав състезател на AL за годината и 176-ия от шестте му плюс сезона в огромните с Ейнджълс и Доджърс. Това засенчи върха, подложен от Мацуи, някогашния състезател на Янкис, който игра 10 сезона в Северна Америка.

Тайлър Гласноу (4-1) удари 10 и задържа Ню Йорк до седем сингъла за осем мощни ининга, до момента в който Лос Анджелис прекъсна поредицата от шест победи на Метс и избави финала на разочароващото домакинство с 3-6.

Анди Пейджс означи удар от три ръна за първия си хазаин в кариерата по време на петия рън на Доджърс от осем ръна ининг, до момента в който Фреди Фрийман и Уил Смит също направиха двойки в две серии...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР