ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — През цялата си кариера Дженифър Лопес

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — През цялата си кариера Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Бен Афлек вдъхнови първия албум на J.Lo от десетилетие. Тя го използва, за да се подиграва на романтичното си минало

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — През цялата си кариера Дженифър Лопес е приветствана като исторически, плодотворен и работлив актьор. Едно прилагателно, което не се свързва постоянно с поп иконата, трансформирала се в артист и кино продуцент, обаче е самоиронично.

Но до момента в който се готви да издаде първия си студиен албум от десетилетие, Лопес извършва нещо като на измислена mea culpa за нейните минали сантиментални връзки в „ This is Me…Now: A Love Story, “ удари Prime Video петък в тандем с издаването на албума. Live Nation също разгласи в четвъртък, че Лопес ще стартира обиколка на над 30 града, която стартира на 26 юни в Орландо, Флорида.

65-минутният музикален филм, който тя сама финансира, наблюдава обезсърчителен романтик в търсене на обич (Лопес) и безбройните способи, по които тя се бори с повтарящи се разрушени сърца, в това число визити при своя терапевт (в ролята Дебелия Джо) и ридания през остарели сантиментални филми. От разстояние звезден съвет на зодиака, изигран от Джейн Фонда, Пост Малоун, Кек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР