ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Преди три години Джоел Ернандес построи

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Преди три години Джоел Ернандес построи
Коментари Харесай

Бездомните хора казват, че най-вероятно ще се върнат в обектите, ако Калифорния ги освободи съгласно заповедта на Newsom

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Преди три години Джоел Ернандес построи дребна дървена колиба под автомагистрала 405, пресичаща Лос Анджелис.

Получи помощта на другар, който живее в личната си колиба, единствено на няколко стъпала надолу по стълбите, които той усърдно изкопа от мръсния рид и укрепи с дървени дъски.

Хернандес имаше сходни домове да бъдат разчиствани в лагери за бездомни от държавните или градските управляващи през годините, тъй че 62-годишният мъж приема умерено, че дните му в спонтанния му подслон на държавна земя може да са преброени. Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм издаде в четвъртък изпълнителна заповед, нареждаща на държавните организации да стартират да разчистват лагерите за бездомни на държавна земя, в това число имоти под автомагистрали.

„ Свикваш с това “, сподели Ернандес. „ Всеки път би трябвало да го възвръщам. “

Много хора, живеещи в тези лагери, повтарят сходно възприятие на безшумно примирие. Някои просто се чудят: Къде другаде има да отида?

За...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР