ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Певицата Кели Кларксън и легендата на

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Певицата Кели Кларксън и легендата на
Коментари Харесай

Кели Кларксън и Пейтън Манинг се присъединяват към отразяването на церемонията по откриването на Олимпиадата в Париж на NBC като домакини

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Певицата Кели Кларксън и легендата на NFL Пейтън Манинг ще внесат нов усет в отразяването на идната Олимпиада в Париж на NBC Universal това лято.

Кларксън и Манинг се чака да се причислят към Майк Тирико, с цел да бъдат водещи на церемонията по откриването, заяви мрежата във вторник вечерта. Излъчването онлайн на церемонията ще бъде излъчено на 26 юли по NBC и Peacock по обяд ET.

„ За мен е изключителна чест да имам място на първия ред “, сподели Манинг, член на Залата на славата на професионалния футбол, който завоюва две Супер Боулс през 18-те си сезона в NFL. Сега той е съ-домакин на „ Футбол в понеделник вечер с Пейтън и Ели “ дружно с брат си и някогашен куотърбек на НФЛ Ели Манинг.

Кларксън е трикратна носителка на Грами и многократна носителка на Еми посредством нейния диалог в NBC шоу „ Шоуто на Кели Кларксън “. Тя също беше хазаин на NFL Honors предходната година.

„ Кели и аз сме почитатели на спортистите и на церемонията по откриването от минали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР