ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Олимпиадата в Лос Анджелис 2028 г.

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Олимпиадата в Лос Анджелис 2028 г.
Коментари Харесай

Леката атлетика ще бъде преместена на 1-ва седмица от Олимпиадата през 2028 г., плуването на 2-ра седмица, плюс някои променени места

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Олимпиадата в Лос Анджелис 2028 година в петък разгласи промени в проекта си за място, които съгласно нея ще основат почти 156 милиона $ комбинирани спестявания и нараствания на приходите.

Плуването ще се организира във краткотраен басейн на стадион SoFi в Ингълууд, с неговите 38 000 места, създаващи най-голямото място за плуване в историята на Олимпийските игри; баскетбол ще се играе в Intuit Dome, който отваря порти този август в Ингълуд; и гимнастиката ще се организира в Crypto.com Arena в центъра на Лос Анджелис. Леката атлетика ще остане в Los Angeles Memorial Coliseum.

Олимпиадата в Лос Анджелис — третите игри, домакинствани от града — ще се организира от 14 до 30 юли 2028 година Повече от 10 000 спортисти от над 200 страните ще се състезават в 35 спорта, включени в програмата сега.

Плановете за церемониите по откриването и закриването остават непроменени, като частите ще се организират както на Колизеума, по този начин и на стадиона SoFi. В резултат на тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР