ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Лос Анджелис Рамс постигнаха решение с

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Лос Анджелис Рамс постигнаха решение с
Коментари Харесай

Рамс преработват договора на Матю Стафорд, за да избегнат отказ, но без удължаване за QB

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Лос Анджелис Рамс реализираха решение с куотърбека Матю Стафорд, с цел да избегнат евентуално задържане по време на подготвителния лагер, който стартира Сряда в университета Лойола Меримаунт.

Треньорът Шон МакВей сподели, че съглашението не включва удължение на контракта за Стафорд, който навлиза във втория сезон на четиригодишен контракт за 160 милиона $, който подписа през март 2022 година малко по-късно водейки Рамс до шампионат на Супербоул.

Вместо нова договорка, Рамс и 36-годишният Стафорд преработиха съществуващия си контракт. Подробности за модификацията не бяха налични незабавно. По-рано беше планувано Стафорд да направи 31 милиона $ този сезон с най-много от 49,5 милиона $.

„ В последна сметка всичко беше ориентирано към намирането на решение, което в действителност подхожда на нашия екип, само че също по този начин включва някои от нещата, които съставляват цената на Матю за нас “, сподели МакВей. „ И усещаме, че успяхме да го създадем. Това постоянно е била целт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР