ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Когато Густаво Зербино гледа La Sociedad

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Когато Густаво Зербино гледа La Sociedad
Коментари Харесай

Историята за самолетната катастрофа в Андите през 1972 г. е разказвана много пъти. „Society of the Snow“ е нещо ново

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Когато Густаво Зербино гледа „ La Sociedad de la Nieve “, оживелият от самолетна злополука през 1972 година се усеща по този начин, като че ли е потънал „ във вряща вода, ” преживявайки почти 70-те дни, през които той и съотборниците му бяха блокирани в заснежените планини на Андите.

Зербино похвали J.A. Суровият и нефилтриран филм на Байона, който излиза в сряда като „ Society of the Snow “ по Netflix в Съединени американски щати, само че сподели, че той също е изпитал същите паники и страсти, които е изпитвал, до момента в който е бил закъсал като млад състезател преди повече от 50 години.

„ За благополучие, това чувство завърши за 2 часа и половина “, сподели той пред Асошиейтед прес предишния октомври. (Всички изявленията за тази история бяха извършени на испански.)

Филмът на Байона е основан на книгата на Пабло Виерчи със същото заглавие и наблюдава историята на злополуката със самолета на Уругвайските военновъздушни сили. Отборът по ръгби на Old Christians пътуваше с родственици и другари до Чили за мач, ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР