ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Хиляди работници в хотелиерството в Южна

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Хиляди работници в хотелиерството в Южна
Коментари Харесай

Работниците в хотелиерството ратифицираха нов договор с 34 хотела в Южна Калифорния, притиснете 30 други да подпишат

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Хиляди служащи в хотелиерството в Южна Калифорния ратифицираха с голямо болшинство нов контракт с 34 хотела след многократни стачки от лятото насам, техните профсъюзът разгласи в понеделник.

Работниците завоюваха по-високо възнаграждение, увеличени вноски на работодателя към пенсиите и гаранции за заслужено натоварване, наред с други разпореждания на контракт, който получи 98% утвърждение, сподели Unite Here Local 11 в резюме на акцентите от пакт, който е в действие до 15 януари 2028 година Съюзът към момента не е постигнал съглашение с 30 други хотела.

Стоарите, готвачите и другите служащи без бакшиш ще получат нарастване на заплатите с $10 на час за периода на контракта, което съставлява нарастване от 40% до 50%, сподели синдикатът. Половината от нарастването ще пристигна през първата година.

Обслужващите стаите в множеството хотели ще печелят $35 на час до юли 2027 година, а най-хубавите готвачи ще печелят $41 на час, сподели синдикатът. Даващите бакшиш служащи ще видят такив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР