ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Феновете ще научат много за Кики

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Феновете ще научат много за Кики
Коментари Харесай

Кики Райс, второкурсничка от Калифорнийския университет в Лос Анджелис, се стреми да окаже влияние, преди сериалът й да излезе през май

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Феновете ще научат доста за Кики Райс по време на излъчването на автентичен сериал на ESPN през май.

Второкурсникът на UCLA пойнтгард обаче се надява, че нейната игра на корта може да направи Бруинс една от най-важните истории на шампионата NCAA.

Райс и Бруинс (25-6) играят на открит шампионат в събота, като хазаин на California Baptist (28-3) в първия кръг. Победителят продължава да се изправя против Крейтън или UNLV в понеделник.

Бруинс са сложени под номер 2 в Albany 2 Regional, най-високата семена в историята на програмата.

“Пълен Court Press ” — който също ще включва Кейтлин Кларк от Айова и Камила Кардоса от Южна Каролина — е друга част за увеличение на профила на Райс, който към този момент беше забележителен.

Райс беше първият колежански състезател, мъж или жена, който нямаше договорка с Джордан Бранд. Тя също е първият състезател с NIL договорка, който има извънредна обувка за баскетболен състезател, основана от Jordan Brand – Air Jordan 38 Low „ Cherry Blo...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР