ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Джу Джу Уоткинс и треньорът от

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Джу Джу Уоткинс и треньорът от
Коментари Харесай

Джу Джу Уоткинс учи усилено, докато сензацията на първокурсника на USC се подготвя за дебюта на турнира NCAA

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Джу Джу Уоткинс и треньорът от Южна Калифорния Линдзи Готлиб седнаха за специфичен тип кино сесия преди дебюта на звездния първокурсник на шампионата NCAA.

Готлиб е предиздвикал чиновник да сформира видеозапис за всеки един тип отразяване, употребявано от съперниците против Уоткинс този сезон. Видеото беше дълго, доста дълго.

„ Просто желая да й дам колкото мога повече отговори, преди да вземе изпита, по този начин да се каже “, сподели Готлиб в петък. „ И просто разберете, че тя се е справила с всичко и ние сме се справили с нещата и няма нищо, което хората могат да ни хвърлят, за което тя да не е подготвена, тъй че е време просто да отидем да играем. “

Зад Associated Press All-American Watkins, Trojans (26-5) са сложени под номер 1 за първи път от 1986 година Те ще играят против 16-ия подложен Texas A&M-Corpus Christi (23-8) в събота в Galen Center.

„ За мен това постоянно е било най-вълнуващото време в баскетбола, “ сподели Уоткинс, който е следил шампионата в Лос Анджели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР