ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Джоузеф Жирар III имаше една цел,

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Джоузеф Жирар III имаше една цел,
Коментари Харесай

Толкова щастливи заедно: Трансферът на Сиракюз Джоузеф Жирар III помага да доведе Клемсън до Sweet 16

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Джоузеф Жирар III имаше една цел, когато влезе в трансферния портал предходната година — откри екип, който да го върне до Sweet 16.

Girard реализира това, като оказа помощ да изведе Клемсън във втория уикенд на NCAA шампионата за първи път от 2018 година

Сега, когато Girard се върна в Sweet 16 – което той направи като второкурсник със Сиракюз през 2021 година – той се надява да продължи по-дълго от четвъртък вечерта, когато поставеният под номер 6 Клемсън (23-11) се изправи против втория подложен Аризона (27-8) в Западен районен полуфинал.

„ Едно от нещата в портала за прехвърляния, които в действителност чаках с неспокойствие, беше да намеря тим, който да мога да върна тук, тъй като няма чувство да играя през март. Толкова съм признателен, че се върнах тук, само че се надявам този път да стигна още по-далеч “, сподели Жирар.

Жирар влезе в трансферния портал предходната пролет, откакто Джим Бохайм се пенсионира в Сиракюз дружно с желанието да се разшири неговите хоризонти отвъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР