ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Брони Джеймс ще влезе в драфта

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Брони Джеймс ще влезе в драфта
Коментари Харесай

Брони Джеймс от USC се обявява за драфта на НБА и влиза в трансферния портал след 1 сезон

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Брони Джеймс ще влезе в драфта на НБА след един сезон в Южна Калифорния, който беше скъсен заради възобновяване му от сърдечен арест.

19-годишният наследник на ЛеБрон Джеймс разгласи в петък в профила си в Instagram, че също възнамерява да резервира правото си на лицей и ще влезе в портала за прехвърляния.

„ Имах година с някои възходи и падения, само че всичко това способства за растежа ми като мъж, студент и състезател, ” разгласява Джеймс.

Джеймс разгласява решението си часове преди USC да показа Ерик Муселман като нов треньор. Той заменя Анди Енфийлд, който напусна в понеделник, с цел да стане треньор в SMU.

Джеймс означи приблизително 4,8 точки и 2,8 битки, до момента в който стартираше в шест от 25 мача за Троянците. Той стреля 37% от игра, 27% от 3 точки и 68% от линията за наказателно мятане.

Високият 6 фута 4 комбо гард направи своя дебют в колежа едвам на 10 декември Той претърпя сърдечен арест на 20 юли по време на подготовка в Galen Center. Установено е, че той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР