ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бившият дългогодишен преводач на звездата на

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бившият дългогодишен преводач на звездата на
Коментари Харесай

Бивш преводач на бейзболната звезда Шохей Охтани е изправен пред обвинения в банкова измама по дело за спортни залагания

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бившият дълготраен преводач на звездата на Лос Анджелис Доджърс Шохей Отани е упрекнат във федерална банкова машинация за закононарушения, включващи задължения за хазарт и кражба на милиони долари от японската сензация, оповестиха федералните управляващи в четвъртък.

Съединени американски щати. Адвокатът Марин Естрада разгласи обвиняванията в четвъртък.

Ипей Мизухара служи като преводач на Отани, откакто Отани пристигна в Съединени американски щати, с цел да играе бейзбол. Естрада споделя, че Мижуара „ е работил като де факто управител на господин Охтани “.

Естрада споделя, че Мизухара е оказал помощ на Охтани да сътвори банкова сметка, където Охтани развива бейзболната си заплата. Естрада споделя, че Мизухара е откраднал повече от 16 милиона $ от банковите сметки на Охтани, с цел да заплати личните си спортни залагания, и е излъгал банката, с цел да получи достъп до сметката.

Мизухара беше ненадейно уволнен от екипа, откакто абсурдът изплува предишния месец, катализирано от престъпно следствие на IRS на хипотетичен неле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР