ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бивш информатор на ФБР, обвинен в

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бивш информатор на ФБР, обвинен в
Коментари Харесай

Бивш информатор на ФБР, обвинен в лъжа за Байдън, ще се яви в съда, докато съдията преценява задържането му

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бивш осведомител на ФБР, упрекнат в производство на скица за подкупи за милиони долари, включваща фамилията на президента Джо Байдън да се яви във федерален съд в Калифорния в понеделник, до момента в който съдията обмисля дали би трябвало да остане зад решетките, до момента в който чака процеса.

Офисът на специфичния прокурор Дейвид Вайс оказва напън върху американския областен арбитър Отис Райт II да остави Александър Смирнов затвор, като се твърди, че индивидът, който твърди, че има връзки с съветското разузнаване, евентуално ще избяга от страната.

Друг арбитър предходната седмица освободи Смирнов от пандиза с електронно GPS наблюдаване, само че Райт подреди мъжът да бъде преустановен задържан, откакто прокурорите желаеха преразглеждане на задържането на Смирнов. Райт сподели в писмена заповед, че напъните на юристите на Смирнов да го освободят „ евентуално ще улеснят укриването му от Съединените щати “. Райт не е имал пълномощията да подреди Смирнов да бъде наново задържан.Защитата също подлага на критика тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР