ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бивш информатор на ФБР, обвинен в

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бивш информатор на ФБР, обвинен в
Коментари Харесай

Бивш информатор на ФБР, обвинен в лъжа за Байдън, ще се яви в съда, докато съдията преценява задържането му

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бивш осведомител на ФБР, упрекнат в производство на скица за подкупи за милиони долари, включваща фамилията на президента Джо Байдън да се яви пред федерален съд в Калифорния в понеделник, до момента в който арбитър обмисля дали би трябвало да остане зад решетките, до момента в който чака процеса.

Офисът на специфичния прокурор Дейвид Вайс оказва напън върху американския областен арбитър Отис Райт II да остави Александър Смирнов в пандиза, като твърди, че индивидът, който твърди, че има връзки с съветското разузнаване, евентуално ще избяга от страната.

Миналата седмица различен арбитър освободи Смирнов от пандиза посредством електронен GPS мониторинг, само че Райт подреди мъжът да бъде задържан още веднъж, откакто прокурорите желаеха да преразгледат задържането на Смирнов. Райт сподели в писмена заповед, че напъните на юристите на Смирнов да го освободят „ евентуално ще улеснят бягството му от Съединените щати “.

В незабавна петиция до 9-ия областен апелативен съд на Съединени американски щати, юристите на Смирнов обявиха, че Райт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР